lördag 28 augusti 2010

Foto låda :)

Jag hittade dessa fina lådor från Creative Imaginations. Jag har ingen bra förvaring för foto som jag inte tänker scrappa och många ligger osorterade i lite olika kuvert. På detta sätt kan man sortera fotona efter datum och ändå sitta och bläddra igenom utan att dom blir bortglömda.
Resultatet på den första lådan blev så här......
Basic Greys Cappella som jag gillar skarpt använde jag till hela lådan och så lite av mina andra favoriter, metalldekosar :) Magnolias dies är ju riktigt fina med. swirl och blad.

Lite grann från ovan.............

Lite nära............

Tim Holtz film stripe ribbon är ju riktigt passande...... lite crackle paint på de utstansade bokstäverna.

Vet inte riktigt om jag känner mig färdig med denna låda, kanske lite mer på sidorna? kanske klä den på insidan? Hm, vi får väl se. De andra två lådorna får vänta tills denna är full med foto :)

På återseende :)

7 kommentarer:

Louise sa...

Hej Pia :)
Den här är helt UNDERBAR! Trodde aldrig att jag skulle skriva det men på ett sätt är det faktiskt bra att JP fick lägga ner :o Jag vill verkligen inte missa dina fantastiska alster! Och förut hade du ju inte tid. :o VERKLIGEN bra att du har det nu :) Vi brukar inte skapa i samma färger men du har faktiskt lyckats träffa in flera av mina favoriter här också ;)

Kram!

Viddan sa...

Snyggig!!! Vilken härlig färg =) Kram, Lena

pysselpetra sa...

Underbar låda och det är sååå kul att få se scrapPia in Action!!!

Chris_P sa...

Less is more!

Snyggt Pia!

Bettand sa...

Jätte fin!!! Tack för tipset! Ska nog ta efter och göra likadant.... Har ca 500 foto som bara ligger och som inite orkas sättas in.
Kram Bettan

Anna sa...

Du är ju bara så himla bra! Förutom att lådan är grymt snyggt altrad så är det en superkanon lösning!
Kramar från mig

A'laEmmeli sa...

Hej Pia! Jag blev helt till mig när jag såg den superfina fotolådan som du altrat och samtidigt väldigt nyfiken på vart du köpt dem? Jag är på jakt efter precis sånna för min fotoförvaring men inte hittat... skulle bli jätteglad om du tipsade mig. ♥ Ha det gott!