måndag 20 december 2010

Jag ligger lite efter.....

Jag har scrappat men haft tufft med tid att fotografera och blogga.

Denna gjorde jag som en utmaning på The Nook för ett bra tag sedan och först nu kommer den hit. Bättre sent än aldrig! Nu hoppas jag får lite mer tid att blogga och scrappa!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Superfin LO, Pia! Man skulle ju nästan kunna tro att du jobbat med det här... ;0)
Saknar dig och JP massor - härligt att se ditt ansikte igen, om än på bild...!
God Jul!
Kram //A

Louise sa...

Åh, hur underbar är den här lo:n då?? Vilken tur att du inte har kvar JP Hobby än så du har tid, ork och lust att scrappa och blogga om det du gör. Annars hade världen missat dina fantastiska alster.
ÄLSKAR blommorna på rad längs med ena hörnet och fotot på dig är väldigt bra!
Kram och GOD JUL!

pysselpetra sa...

huvudsaken är att du hinner scrappa!!!
snygg layout och himla snygg blomgirlang :)

nbde2020 sa...

Den andra fake Rolex stora förändringen i fallet kommer från dessa nya modeller färganvändning. Börjar med en blixt av pulserande orange eller rolex replica röd runt pushern, både SNJ029 och SNJ031 bort från monokrom original på många olika sätt. Båda versionerna svarta ut fodralet och ramen helt, i motsats till den Rolex replica rostfria finishen på H558, för en renare och mer aggressiv look innan de divergerar visuellt. Den mer ökenpåverkade SNJ029 använder en svart beläggning på fallhöljet och väljer att lägga rolex kopia till färg subtilt genom solbränna markeringar ovanpå den roterande randen, medan SNJ031 tar motsatt inställning och använder en olivgrön hylsa som omger rena vita ramdelar. I kombination med det röda på kronorna tar den här djungelgröna fake cartier versionen några allvarliga kommandovibrer - om "Predator" omarbetades idag, skulle det vara lätt att föreställa sig den här modellen som fästs till huvudpersonens fake IWC handled. Med den tuffa stålhöljen och 200 meters vattenmotstånd känns dessa nya modeller som att de också skulle kunna ta på sig något fake audemars piguet militärmissbruk.